18.04.2013 г., 17:27 ч.

Не спирай... 

  Поезия » Еротична
3047 1 0

Произведението не е подходящо за лица под 18 години

Не спирай… Ще кажа „не”, но не спирай.
И не мисли дали е редно.
Аз обичам по малко да умирам
и да се изпълвам, с което ми е вредно.

Докосвай… Опипвай.. Натискай…
Кажи „Направи го!”, не „Моля.”…
Когато не ми харесва – застави ме да го искам…
Остави ме без гордост, без воля…

Остави ме без въздух, без дрехи,
да горя от желание и от срам.
И когато най-болезнено те усещам,
към теб ще се притискам сам…

Не спирай… Нека да припадна…
Не с нежности, а с сила ме свести.
Не ме питай дали не е гадно,
а просто още по-грубо продължи.

18.04.2013 г.

© Иво Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??