3.02.2021 г., 23:15 ч.

Не спирай и в съня... 

  Поезия » Любовна, Строги форми
561 0 1

Не спирай и в съня да се усмихваш.

Така ще бъдем заедно отново.

 

На чувствата ми с чувства ти откликваш.

Не спирай и в съня да се усмихваш.

 

Аз искам да усетя как обикваш.

Пленявай ме с най- силното си слово.

 

Не спирай и в съня да се усмихваш.

Така ще бъдем заедно отново.

© Асенчо Грудев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??