26.06.2012 г., 9:51 ч.

Не спирай, живей 

  Поезия » Друга
393 0 1

Не спирай, живей

 

Времето спира

стъпките ми уморени,

слънцето по-малко вече ме грей.

Над главата ми падат

листа посребрени,

но животът ми казва:

-Не спирай, живей!

 

Топлина,

топлина

човешка ми трябва,

която като слънце да грей.

С усмивка на хората обичани

сърцето ми мъдро

да може да пей!

 

 

© Мария Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??