29.07.2011 г., 22:31 ч.

Не спираш да идваш 

  Поезия
496 0 0

Не спираш да идваш, не спираш ти...

бледо петно в моето съзнание си.

Бледо и все пак те има - дразня се

и чувствам се така ранима.

 

Изгоних те - ни денем, ни нощем

за тебе си мисля, но ти не спираш...

В съня ми пристигаш, сред всички други

в него се разпростираш.

 

Тъжен си там, гледаш отдалеко.

Наблюдаваш ме и си толкова сам,

че става ми някак тъжно, но и

в същото време се чувствам някак леко.

 

Не спираш и аз не зная защо...

Така ме депресираш, чувствам се

понякога в клеймо. В такива дни

тежи, но... не би го разбрал, уви!

 

© Галина Кръстева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??