26.06.2017 г., 11:08 ч.

Не стигат думите 

  Поезия » Любовна
1094 1 3

юни 2017 Румяна Славова

 

Искам ръцете ти - нежните,
очите ти вгледани в мен.
Искам гласът ти и мислите,
устните по-сладки от мед.
Искам гневът и усмивката,
топлината в студения ден.
Искам душата ти - цялата,
като дете да заспиваш до мен.
Искам ароматът по кожата,
дъхът ти парещ по мен.
Искам сънят ти и сълзите,
мечтите ти в 3 през нощта.
Искам ти тъгата и болките,
прегръдката в труден момент. 
Искам слабостта ти и силата
да ме правиш по-можеща и добра.
Искам ти цялото време,
ти небе да си - аз - земя.
И не, не ми стигат думите...

потъвам пак в тишина...

Искам те толкова, колкото

сама не мога да понеса.

© Румяна Славова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??