30.12.2023 г., 15:41 ч.

Не стигна 

  Поезия » Любовна
98 1 3

Не стигна ми годината една,

в която чувствах се сама.

Не стигна и поредната злина. 

Сърцето, след която спря.

 

Не стигна болката една.

Мнозина станаха след нея.

Една ми беше отначало.

Вече спрях да ги броя.

 

Не стигна, че далече си ми ти.

Близка ми е снимката ти само.

Гледам жално отстрани.

Същото не е, нали?

© Йоанна Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??