28.10.2015 г., 16:35 ч.

Не съжалявам 

  Поезия » Философска
246 0 0

                                                          НЕ СЪЖАЛЯВАМ

 

Не съжалявам, че родих се в България,

учех, работя и живея, тук творя,

след голямата Тъга сякаш тук аз възродих се,

тук Жената в мене Човека съзря.

 

Не съжалявам, че с тази жена имаме синове,

те са красиви, умни и щастливи.

Вярно днес няма само радост, има и тъжни стонове,

а те малки са невинни и доверчиви.

 

Не съжалявам че си Тръгнах аз,

но има Причина и тя е много важна.

Всеки мъж има достойнство и самочувствие,

взех важно решение тогаз

не желая аз съжаление, ни съчуствие.

 

Не съжалявам, че останах сам,

тъга, мъка и жал има признавам,

но примера за синовете ми е важен,

на всяка цена никъде не оставам.

 

Не съжалявам, че останах в моята страна,

да трудно е,боря се не от сега.

Не станах емигрант в чужбина,

такъв път избраха мнозина.

 

Не съжалявам, че сам съм сега.

Имам двама приятели верни,

уви в Живота е така,

по-добре отколкото с  някои жени неверни.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??