29.09.2004 г., 20:55 ч.

Не съжелявам 

  Поезия
1129 0 0
Ден-в очакване на нещо ново
ден първи от една любов
и последна във моя живот.
Последна,защото аз се наживях
познах и низост и омраза,
измама от желани срещи,
но никога не падах във калта.
Гордостта ми пречи може би,
но аз не се предавах,
обичах силно,но никога не мразех.
Обичта ми ме погуби
та останах аз сама.
Или любовта ми изневери.
Но аз не съжелявам за отминали неща.

© Десислава Костадинова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??