9.03.2007 г., 19:59 ч.

Не съм... 

  Поезия
652 0 7
Не съм Офелия,
не съм и Беатриче...
На Дон Кихот
надянала съм шлема
и стискам шпагата
в безсмислени сражения...
Един "Ромео"
до мене остарява,
дори започнал e
да плешивее.
На себе си
да изневеря не мога,
на теб, "Ромео" - Да!

© Галя Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??