12.08.2005 г., 7:16 ч.

Не съм 

  Поезия
908 0 1

Дори да искам да се върна

пътят за мене е затворен,

обичта в пепел се превърна,

а споменът отдавна е отровен.

 

Не можеш да простиш, че те оставих,

когато ме обикна ти;

Но тогава аз не те забравих,

а просто те спасих.

 

Не знаеш какво щеше да последва

след като се влюбиш в мен,

аз знаех и затуй напред погледнах

и затова избягах онзи ден.

 

Не съжалявам и не трябва -

миналото е останало зад нас.

Не се затваряй в омраза -

не съм била за тебе аз.

© Александра Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??