17.10.2010 г., 16:14 ч.

Не съм ангел! 

  Поезия » Любовна
1916 0 19

 

 

Може да вярваш, но аз не съм ангел,

виж крилата ми - черни са...

Бях бяла и добра отдавна,

сега душата ми е само пепел...

Може да вярваш, но аз не съм същата,

като вейка прекърши ме времето,

към сърцето ми прашасаха стъпките

и болка тече в мойте вени...

Може да вярваш, но вече съм друга

и не искам отново да страдам,

искам не на чувства да съм прислуга,

а да бъда  кралица в ада...!

 

 

 

 

 

 

 

 

© Светла Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??