Може да вярваш, но аз не съм ангел,
виж крилата ми - черни са...
Бях бяла и добра отдавна,
сега душата ми е само пепел...
Може да вярваш, но аз не съм същата,
като вейка прекърши ме времето,
към сърцето ми прашасаха стъпките
и болка тече в мойте вени...
Може да вярваш, но вече съм друга
и не искам отново да страдам,
искам не на чувства да съм прислуга,
а да бъда кралица в ада...!
© Светла Todos los derechos reservados