5.06.2024 г., 12:07 ч.

Не съм готова 

  Поезия » Любовна, Пейзажна, Философска
50 1 0

Готова съм звездите да не видя повече,
готова съм в мрака да се потопя.

Готова съм на много още,

готова съм на толкова неща.

 

Готова съм самотата да посрещна

като гостенка във своя дом.

Готова съм от мене да изчезне

абсолютно всичко хубаво.

 

Готова съм с небето аз да се простя,
готова съм на слънцето да кажа сбогом.

Готова съм на толкова неща,
но да загубя теб не мога.

© Ангела Топалова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??