18.03.2017 г., 21:00 ч.

Не съм избягал 

  Поезия » Философска
430 0 1

 Не съм избягал

 

Не съм избягал. Аз останах тук.

В трудности и грижи, живея напук.

Боря се, на себе си не изневерявам,

когато сгреша се извинявам.

Харесвам моята красива страна.

Моята родина е България.

Тук родиха се и живеят мойте деца.

гордея се че съм техен баща.

Не съм избягал, тръгнах си от семейната къща.

Постъпих мъжки, истината е това.

Не съм избягал в чужбина,

за да бъда на някого слуга,

на българина не му отива това.

Живея и се боря тук и сега.

Да, трудно е, но това е Моята Страна.

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??