8.01.2009 г., 19:29 ч.

Не съм просяк 

  Поезия » Любовна
500 0 0
Различни думи за различни хора.
Радост от очаквана умора.
Хаотични мисли. Подреждаш ги и пак
търсиш отговори, търсиш знак.
Съдбата задава въпроси.
Искам да намеря пътя,
не искам да си просяк.
Няма да ридая, само ще мечтая.
Ще пазя огънчето, скрито в душата.

© Петя Ченкина Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??