Jan 8, 2009, 7:29 PM

Не съм просяк 

  Poetry » Love
501 0 0
Различни думи за различни хора.
Радост от очаквана умора.
Хаотични мисли. Подреждаш ги и пак
търсиш отговори, търсиш знак.
Съдбата задава въпроси.
Искам да намеря пътя,
не искам да си просяк.
Няма да ридая, само ще мечтая.
Ще пазя огънчето, скрито в душата.

© Петя Ченкина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??