8 янв. 2009 г., 19:29

Не съм просяк 

  Поэзия » Любовная
502 0 0
Различни думи за различни хора.
Радост от очаквана умора.
Хаотични мисли. Подреждаш ги и пак
търсиш отговори, търсиш знак.
Съдбата задава въпроси.
Искам да намеря пътя,
не искам да си просяк.
Няма да ридая, само ще мечтая.
Ще пазя огънчето, скрито в душата.

© Петя Ченкина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??