20.04.2008 г., 18:15 ч.

Не съм сигурна, но 

  Поезия » Любовна
579 0 1

Не   съм   сигурна, но

 

 Мъжете   остаряват   трудно,

тогава   стават   страшно   зли,

а   милите   им   думи   се   превръщат  

в   отровни,   кървави   стрели.

 Те   стрелят   безпогрешно,   отмъщават  

за   всеки   свой   пропуснат   миг,

а   устните,   отдавна   нецелувани,  

втвърдени   са   в   протестен   вик.

 Момчета,   ние   още   ви   обичаме,

девойките   с   прошарени   коси,

нали   на   вас   отдавна   сме   се   вричали  

да   остареем   заедно   и   дори  

да   сме  половината  от   цялото, което  

крепи   света,  държи   небето...

 

.

© Джулиана Кашон Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??