21.05.2019 г., 13:54 ч.

Не съм в теб... мушицата ми малка! 

  Поезия
470 3 1

Понякога, за теб е по- добре, почти да мислиш,
свободна си сама да го решаваш,
поискаш ли да тръгнеш – значи искаш,
дори когато имаш дарба да прощаваш.

Не съм във теб, но помня, близо съм.
В нощта- прощаваща и обичайно тъмна,
Прибирам се, припадам

                                         … хубаво е вън.
Почти заспах и съмна.

Пред сутринта, която пак дочаках,
си обещах да ти разкрия:
- Без тебе, мила, истина е, страдах,
но с теб- ще се пропия!

© Ивайло Проданов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??