12.06.2013 г., 13:10 ч.

Не съм велика като Яворов 

  Поезия » Любовна
1063 0 3

Край, очакван дразнещо.

Безсмислено, в душата, плачещо.

А помня ръцете ти,

настръхващата топлина по тялото.

 

Не съм велика като Яворов.

Не мога да живея писмено.

Копнея за изпепеляващата

страст на кожата.

 

Не мога да живея в спомени.

Не съм поет, а "бившата".

Линея за вкуса ти,

наливам те във чашата си, губещо.

 

Не съм велика като Яворов,

обичах те в "безумието на всемогъщите".

Вселената не ми помогна във желанията,

изпепелих те вътрешно.

 

Заспивам призори, отпусната

във тялото на чуждите.

Изпивам те до края в утрото,

на самотата моя, необвързващо.

© Ива Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??