30.03.2023 г., 12:20 ч.

Не сънувай друга нощем 

  Поезия » Любовна
250 0 3

      

Не сънувай друга нощем

 

Не сънувай друга нощем,

не сънувай ти!

Не целувай друга нощем,

не целувай ти!

 

Ще запаля лунен огън,

ще запаля аз.

Ще прогоня всяка друга,

ще прогоня аз.

 

Не танцувай с друга, скъпи,

не танцувай ти!

Не прегръщай друга, скъпи,

не прегръщай ти!

 

Тя не може да обича,

както мога аз,

във любов да ти се врича

всеки ден и час.

 

Не сънувай друга нощем,

не сънувай ти!

Не целувай друга нощем,

не целувай ти!

 

         Мария Мустакерска

 

 

© Maria Mustakerska Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??