22.11.2007 г., 14:37 ч.

Не сънувай, всичко свърши 

  Поезия » Любовна
996 0 3

Ако знаеш колко трудно е да бъда силна...

и тъгата в очите ми да не личи...

Ако знаеш колко много струва ми

да не ме вижда никой обляна в сълзи...

 

Ти си толкова далеч, сякаш си на края на света,

а моята любов захвърлена е в пепелта...

Ти правиш всичко сложно, оплиташ толкова неща,

а приятелството вече е почти невъзможно,

понеже в себе си дълбоко скрита нося любовта...

 

Моето сърце все още те обича,

но е време всичко да приключи...

Ти не можа да приемеш това, що имах,

от страх да не свърши...

 

© Моника Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Зная колко трудно е да бъдеш силна Но си
    Гушкам те
  • На всички ни се иска болката да отшуми бързо,много бързо.Но в живота не е толкова лесно!Кураж!!!
  • Мони, прекрасен стих...докосна моето сърце...
    Поздрав!6+
Предложения
: ??:??