24.05.2013 г., 19:04 ч.

Не такъв 

  Поезия » Любовна
376 0 1

Не искам изпросени думи,

не мога да бъда след друга,

което сърце то ти иска

нека да бъде това.

 

Не съм просякиня на ласки

и никога няма да бъда,

за твоите думи лъжовни,

когато те виждам различен.

 

Любовта е най-святото нещо,

което носим в нашите  сърца,

което ни прави щастливи 

но от нея най-силно боли.

 

Не моля за думи фалшиви,

които раздаваш на всички.

Аз си искам само моята обич,

вярната, прекрасно красива.

 

© Елена Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Браво Ели! Аз искам само моята обич.
Предложения
: ??:??