Не искам изпросени думи,
не мога да бъда след друга,
което сърце то ти иска
нека да бъде това.
Не съм просякиня на ласки
и никога няма да бъда,
за твоите думи лъжовни,
когато те виждам различен.
Любовта е най-святото нещо,
което носим в нашите сърца,
което ни прави щастливи
но от нея най-силно боли.
Не моля за думи фалшиви,
които раздаваш на всички.
Аз си искам само моята обич,
вярната, прекрасно красива.
© Елена All rights reserved.