8.12.2010 г., 14:52 ч.

Не танцувай без мен 

  Поезия » Любовна
581 0 1

Не танцувай без мен на красивата улична музика.
Не танцувай без мен.
Не забравяй, че има ме.
Тук съм.
До тебе съм.
Наранявай ме тихо.
Мрази ме...
Омразата искрена
По-добра е от милите думи на зло съжаление.
Не танцувай без мен.
Помечтай за гласа ми,
за погледа...
Представи си, че още обичаш,
макар и за малко.
Прегърни ме и нека танцуваме заедно,
пак двамата.
След това...
Остави ме сама и замаяна.

© Няма Значение Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??