23.08.2008 г., 10:50 ч.

Не те... 

  Поезия » Любовна
1028 1 5

18.08.2008

 

 

Не те забравям, а не съм те имала...

Не те въздишам, а изпивам те с очи.

За теб сълзи не съм проливала,

но сърцето ми за тебе не мълчи...

 

Не съм те имала, а те жадувам.

Не те целувам, искам те до мене.

Спонтанно в нощите си те бленувам,

с теб загърбвам болящото време

 

Не те познавам, а те търся.

Образът ти в очите ми искри.

Настигам те бавно, на пръсти,

но все още далече си ти!

 

Не ме познаваш, а ме искаш.

Не ме разбираш, а си в мен.

Разкъсват те грешните мисли,

все към мене устремени...

 

Не се обичаме, а се жадуваме

не се боим – няма място за страх!

На влюбени не се преструваме,

помежду ни е нежният грях.

 

В порива на две тела желани

скриваме си всички болки стари..

Между копчетата на мечти разкопчани

остават страсти грешни и желани...

© Erato Eratova Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??