18.08.2008
Не те забравям, а не съм те имала...
Не те въздишам, а изпивам те с очи.
За теб сълзи не съм проливала,
но сърцето ми за тебе не мълчи...
Не съм те имала, а те жадувам.
Не те целувам, искам те до мене.
Спонтанно в нощите си те бленувам,
с теб загърбвам болящото време
Не те познавам, а те търся.
Образът ти в очите ми искри.
Настигам те бавно, на пръсти,
но все още далече си ти!
Не ме познаваш, а ме искаш.
Не ме разбираш, а си в мен.
Разкъсват те грешните мисли,
все към мене устремени...
Не се обичаме, а се жадуваме
не се боим – няма място за страх!
На влюбени не се преструваме,
помежду ни е нежният грях.
В порива на две тела желани
скриваме си всички болки стари..
Между копчетата на мечти разкопчани
остават страсти грешни и желани...
© Erato Eratova All rights reserved.
с обич, мила Мира.