27.07.2008 г., 10:01 ч.

Не те... 

  Поезия » Любовна
834 0 12
Не те живях достатъчно,
достатъчно дори
не те изстрадах.
Но радвам ти се бавно,
и полека...
По-дълго да те съхраня,
за себе си...
Остатъци, оставени след нея,
съпоставях,
изваждах своите си
- от сърцето.
И те обсипвах с нежност,
и те целувах,
като за последно,
макар да знаех,
(откъде пък?!),
че целувките ми
късно ще получиш.
И палих те, изгарях с теб -
като на клада.
Поредна естакада...
А после?!
И те оставях,
после все повтарях,
че ми липсваш само...
Закътах те,
в сърцето си те пазя.
Но...
Ще продължа за тебе
да живея.

© Нели Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??