22.07.2017 г., 8:37 ч.

Не те деля 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
797 3 2

Принципно обичам да деля.

Особено с теб.

Делим си щастие.

 Делим си тъгата.

Делим си и чувството за вината.

Делим си последната чаша с уиски и останалите огризки.

Делим си леглото, банята, кухнята.

Делим си любовта.

Но за нищо на света.

Теб аз няма да деля.

© Стилияна Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??