Jul 22, 2017, 8:37 AM

Не те деля 

  Poetry » Love, Free verse
772 3 2

Принципно обичам да деля.

Особено с теб.

Делим си щастие.

 Делим си тъгата.

Делим си и чувството за вината.

Делим си последната чаша с уиски и останалите огризки.

Делим си леглото, банята, кухнята.

Делим си любовта.

Но за нищо на света.

Теб аз няма да деля.

© Стилияна All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??