20.08.2016 г., 19:04 ч.

(Не те) искам 

  Поезия » Любовна
501 0 1

Обичам те почти неосъзнато.

Днес засипвам те с тонове целувки,

утре казвам ти, че са били преструвки.

Но сърцето ти изглежда е от злато.

 

Всеки път щом се разколебая,

ти подреждаш тихо мислите в главата.

Чистиш, бършеш и избистряш ми нещата.

След това какво аз искам зная.

 

Днес и утре, вчера, винаги,

те обичам, ще обичам и обичах те.

По това май малко си приличаме.

обичаме си се, май завинаги.

 

 

© Серафим Аянски Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??