26.09.2006 г., 16:06 ч.

Не те познавам 

  Поезия
630 0 2
Не те познавам в твоя идеал,
и в твоя мрак не те познавам,
не знам за мен какво би дал,
но аз живота си ти давам!

Не те съзирам всеки ден
и всяка нощ не те приспивам,
не знам сънуваш ли ти мен,
но в съня си аз до теб се свивам!

Не познавам аз твоя живот,
ни твойте скърби,радости,беди,
не знам избрал ли си ти вече брод,
но искам да тръгна по твойте следи...

© Борислава Илиева Зашева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??