Не трябва, знам, но ми липсваш.
- А исках силно да те мразя,
но липсваш ми ужасно и боли!
Боли, не спира тази рана да кърви.
И дните тъй студени - лента чернобяла
преминавам като в сън заспала!
И моля се на бог за малко "мир",
защото в мислите тъгата - язовир!
Дано е истина и времето лекува,
защото без теб само болката царува!
© Дива Самодива Всички права запазени