31.10.2007 г., 18:27 ч.

Не тъгувай 

  Поезия » Любовна
1053 0 19

Не тъгувай... малка моя.
Изтрий горчивите сълзи.

Виж, светът е тъй чудесен,
пролет е, живот цъфти!

 

Не тъгувай... сладка моя.
Далеч тъгата отлетя.
Споменът остана само
с болката по любовта.

 

Не тъгувай... нежна моя
светла обич, изворна вода.
Денят отново се пробужда
с топъл мирис на цветя!

 

Не тъгувай... тъжна моя...

© АГОП КАСПАРЯН Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??