5.05.2009 г., 8:27 ч.

Не тъгувай... 

  Поезия » Любовна
1653 0 20

 

Не тъгувай, мила моя,

ако някой с нещо те рани.

Зная, знаеш го и ти,

че душата ти е чиста,

както бистър ручей ромоли,

както капчица роса блести

и момина сълза се рони.

 

Ако някой ден си тъжна

от обида или самота

и дори да съм далече,

и да нямаш телефон,

знай, че мислено съм с тебе

и опора ще намериш винаги

на мойто мъжко рамо и сърце.

 

Та нали, любима,

моят свят е потопен в твоите очи.

Не тъгувай, усмихни се,

нежен поглед ми дари

и очите ти да греят.

Толкова жадувани неща ни чакат,

не само в сънищата да се сбъднат.

 

 

 

© Сашо Маринов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??