23.10.2021 г., 10:51 ч.

Не търси любовта 

  Поезия » Друга
227 3 3

Не търси любовта по площади

и на улици пълни с тълпи.

Не търси любовта по естради,

тя концерти не дава, не свири с тръби.

Не търси любовта във целувки

и в прегръдки недей я търси.

Не търси любовта във милувки

и където раздават пари.

Не търси любовта във небето

и в морето недей я търси.

Тя трепти и се ражда където

в две очи росата блести.

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??