11.12.2009 г., 12:06 ч.

Не убивайте с любов 

  Поезия » Друга
567 0 1

Когато обичаме, не погубваме!

Когато сърцето на другия

в длани държим, не убиваме!

Секундата гняв, непремерена,

шамар от слова, осъдителни.

Моли се да не кърви

раната от ножа, който заби!

После прошка ще искаш!? Ще дам!

От любов човекът прощава,

но белегът, който там ще стои,

твойте очи ще извади!!!

 

© Диана Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Хареса ми!
    От любов човекът прощава,

    но белегът, който там ще стои,

    твойте очи ще извади!!! Наистина е така.
Предложения
: ??:??