18.02.2008 г., 14:27 ч.

Не вечерях 

  Поезия » Друга
1255 1 44
Стана късно!
Раздигах си масата.
(Само пийнах едно -
да се стопля).
Не дойде...
Прибрах си украсата
и съблякох
вечерната рокля.
Изморих се да
бъда подготвена.
А гримирана?
Рядко се случва...
Не понасям
вечеря претоплена!
Как се топлят
изстинали чувства?
Ще я хвърля...
утре на котките.
Дъждът вместо
мен се разплака.
Ще походя
кална из локвите.
Не вечерях...
Защо ли те чаках?

© Елица Стоянова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??