Какво ще ми дариш, любими,
от стиховете под тополите?
Мечта за преход из пустиня?
Или пък тур по тетраподите?
Отчаян вик на чайка жадна
и глас във вход
със лъх на вкиснато?...
Аз искам огън.
Искам клада...
А не небе, от студ
провиснало...
© Людмила Билярска Всички права запазени
С обич за теб!!!