20.06.2007 г., 23:51 ч.

Не вярваш ли? 

  Поезия
586 0 2
Не вярваш ли, че в тебе спи
една душа, една магия,
и преди по-дълбоко да заспи,
аз те моля - събуди я!
Надежда има някъде в сърцето,
жажда за любов, за топлина...
И вярва тя, че има място, където
се сбъдва всяка мечта!
Не бленуваш ли един магичен свят,
където няма болка и тъга?
Нима ти пречи да вкараш малко цвят
в тази черно-бяла красота?
Не казвай, че не си мечтаеш тайно
за любовта най-свята!
Не криеш ли в сърцето едно желание омайно?
Не вярваш ли, че има Рай и на Земята?
Защо са тези мрачни мисли в главата ти,
защо са тъй тъжни словата ти?!
Кой накара да плачат очите ти?
Избърши ги накрая тези сълзи!
Не се затваряй в себе си така -
в свят затворен и студен...
Дай воля на тази душа,
Вярвай в любовта и в мен!
Довери се на ръката, която ти подавам.
С нея само любов ти подарявам!
Не, не казвай, че е твърде хубаво!
Мечтите се сбъдват, нали знаеш...
И съвсем не е глупаво
за един прекрасен свят да мечтаеш!

© Няма смисъл Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??