30.04.2007 г., 12:03 ч.

Не. Забрави! 

  Поезия
507 0 2
        Не. Забрави!
 
 Две прекрасни очи.
 И в тях две сълзи.
 От мен.
 Не. Нима аз съм болката в теб,
 нима аз съм онзи момент
 толкова непознат и толкова близък ?
 Но защо, с какво и кога
 съм заслужил този изблик ?
 
 Аз искам да се смееш
 а ти плачеш,
 нима трябва да те разплача
 за да се засмееш ?
 Не. Забрави!
 Защото ако го направя
 много ще те заболи.
 Нека си останем така
 аз ще съм въздуха тих
 а мълнията ще си Ти.
 29.04.2007   09:17

© Иван Иванов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Оценките са временно явление, в повечето случаи нереални,красивия стих остава вечен.
  • срамота - какво е това (3) сложете си поне чиста (2)
    а съм го написал така както съм го чувствал
Предложения
: ??:??