11.05.2020 г., 12:58 ч.

Не знае... 

  Поезия » Любовна, Свободен стих
742 0 0

Не знае, че тайничко от прозореца аз надничам
всяка вечер като нежно тя си спи;
почнах любовта към нея страх да наричам,
страх, че ще я загубя за вечни дни.

 

Не знае, че жадно всяка вечер я сънувам
и през сънищата ми прокарва път.
Често напразно се вълнувам
от сънищата - бленувания кръстопът.

 

Не знае, че винаги очите аз и търся
между разбунтуваната тълпа.
Няма какво да направя, 
раздялата е нашата съдба.

© Емре Веждиев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??