19.08.2007 г., 0:53 ч.

Не знаеш 

  Поезия
670 0 1

Не знаеш ти как винаги за теб съм мислила.

Не знаеш как винаги си бил в моите мечти.

Не знаеш каква болка има в мен сега.

Не знаеш какво е да плачеш от раздяла!

Не знаеш как исках да съм с теб винаги.

Не знаеш как политах в небето от всяка твоя дума.

Не знаеш как забравях всичко само от погледа ти.

Не знаеш, че ти беше всичко за мен!

Ти беше слънце в мрачния ден,

ти беше луна в самотната ми нощ,

ти беше топлина в студения свят,

но ти това не го разбра!

© Петя Димитрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??