13.02.2006 г., 21:42 ч.

Не знаеш.... 

  Поезия
860 0 2
Ти знаеш ли какво е да обичаш,
а от тази любов да те боли.
Ти знаеш ли какво е да се вричаш в някого,
за който може би си нищо.
Ти знаеш ли какво е да гледаш,
как любимия безразлично те поглежда.
Ти знаеш ли какво е да стоиш,
вперил поглед в телефона,
с едничката надежда той да позвъни.
Ти знаеш ли какво е нощем да се будиш,
за да избягаш от съня,
в който щастието ти те обича,
а после да посрещнеш с жал ралността..
Ти знаеш ли какво е вкъщи
да се сам и над снимката му
да лееш сълзи....
Знаеш ли какво е всичко това?
Не, нали!?
Но аз мога да ти кажа,
че това е любовта,
да заложиш на карта живота си,
за целувка от него една..
Не го прави – за това те моля,
не ме лъжи повече,
няма да издържа.
Не ме измъчвай с обещания,
които са само думи лъжливи,
не прави повече заклинания
твойта проклета любов ме убива...

© Надя Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Прекрасно е,наистина е добро..Да,може би всички знаем какво е ,но написаното наистина е перфектно...Браво!
  • Банално. всички знаем какво е
Предложения
: ??:??