10.11.2007 г., 10:36 ч.

Не знаеш 

  Поезия » Любовна
768 1 6
Ти не знаеш какво е животът да минава
и нищо да не ти дава.
Не знаеш какво е да си наранен
и от всякъде да си обвинен,
да си упрекван и тормозен.
От живота да си унизен.

Припев:
Ти не знаеш какво е
да си като мен.
Когато имаш малко надежда,
а тя да ти бъде вечно отнета.
От живота да си изтормозен.
Ти не знаеш какво е да си като мен.
Не знаеш.
Не знаеш.

Ти не знаеш какво е.
Никой да не те чува.
Никой да не те вижда.
Със всички да се караш,
а после да не отмъщаваш.
Всички да обичаш,
а те да те ненавиждат
и да те обиждат.

Припев:...

Ти не знаеш какво е,
когато желаеш нещо,
никога да не го получаваш.
Ако обичаш,
да не го притежаваш.
Да искаш да умреш,
без да се обичал.

Припев:...

© Стефи Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??