9.11.2007 г., 9:20 ч.

Не знам... 

  Поезия » Любовна
747 0 11




Не знам дали отново ще те видя,
без теб добър ли ще е моят ден...
Очаквам те, надеждата изпила докрай,
а толкова е празно в мен...

Не зная ти дали ще си отидеш,
преди да си дошъл при мен щастлив,
но с любовта към теб, аз ще съм жива
и с онзи първи, вечен миг красив...

Не зная грешно ли е да те искам.
Пред твоя дълг съм коленичила...
Аз с радост ще прегърна истината
и с болка радостта...
Обичам те !







© Елена Гоцева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??