17.07.2008 г., 12:08 ч.

Небе 

  Поезия » Пейзажна
907 0 3

                                                   НЕБЕ

Зелено, синьо, сиво...

Вълшебство на звезда красива...

Птици, въздушни следи и синева...

Невинна, пряма белота...

Истински парлива живота...

Мъчна, адска самота...

НЕБЕ - моята душа!~

© Миряна Николаева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??