20.10.2012 г., 16:41 ч.

Небе 

  Поезия » Пейзажна
482 0 11

 

 

                                Небе

 

                           Спи градът,

                           и хората,

                           и птиците в листата.

                           Придремва тихичко

                           дори луната.

                           Изтръпнала от студ

                           дъждовен облак

                           си намята...

 

                            А аз съм

                            с цялото небе

                            богата.

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??