2.09.2014 г., 7:45 ч.

Небе 

  Поезия » Любовна
448 0 1



                              НЕБЕ

 

                             Oбърна чашата небето

                             тази нощ да му погледам на звезди.

                             Предрекох му дъждовен петък

                             и лято дълго - да го подлуди.

                             Предрекох до една звездите

                             да се влюбят и направят двойки.

                             Щастливо блеснаха очите му.

 

                             Останаха самотни твоите...

 

 

 

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??