НЕБЕ
Oбърна чашата небето
тази нощ да му погледам на звезди.
Предрекох му дъждовен петък
и лято дълго - да го подлуди.
Предрекох до една звездите
да се влюбят и направят двойки.
Щастливо блеснаха очите му.
Останаха самотни твоите...
© Радка Миндова All rights reserved.
Това е бисерче!!!